Vores familien havde flere gange i forbindelse med alvorlige sygdomsperioder for x overvejet privat sygepleje. For 1,5 år siden kom vi i kontakt med Yournurse. Yournurse har givet X og familien den tryghed, som alle ønsker sig for en familie med alvorlig sygdom. 

Det er meget beroligende og trygt at vide, at det er mennesker med en meget større faglig viden end vores, der dagligt besøger og hjælper vores pårørende. Der er en sygeplejerske hos Yournuse der er fast tovholder for vores familiemedlem. Derfor kan Yournurse ved besøg hos praktiserende læge og hospital, yde en bistand som vi som familie sjældent ville kunne give.

Yournurses sygeplejerskers indsigt i medicin har gjort at vores X har fået nedsat sit medicinforbrug og derved fået det bedre. Man skal heller ikke overse det menneskelige mødes betydning, her har Yournurse gjort det super, de sygeplejersker, der kommer hos X, giver vores pårørende så meget. Efter svære perioder hvor det har set meget kritisk ud er X blevet gladere og mere veloplagt end længe set, takket være Yournurses sygeplejersker.  

Søn til Fru X

“Jeg har været i kontakt med Yournurse igennem 2½ år, og det har været en dejlig og loyal samarbejdspartner i al den tid. Uforudsete hændelser bliver altid håndteret på bedst mulig vis, og konduiten blandt personalet er i top. Mine bedste anbefalinger herfra”

Knud-Georg Kleberg, Hushovmester

“YourNurse is exceptional.  For the last year, Johanne and Lotte have taken exemplary care of our father.  In fact, they’ve so consistently met the needs of his unique circumstances with warmth, love, and care that they’ve practically become members of the family.   We’re thrilled with how happy and safe he feels and could not recommend YourNurse highly enough”

Charlotte, Beverly Hills, L.A

“Jeg har haft glæde af Yournurse i forbindelse med mit kejsersnit. Efter en tidligere fødsel, der havde føltes utryg, og hvor de første timer af mit ældste barns liv blev brugt hovedsageligt på bekymringer, var det vigtigt for mig at forsøge at få et mere roligt forløb anden gang. 

Johanne fulgte min mand og mig fra jeg kom ud fra operationen, op på opvågningen og videre til barselsafsnittet og sikrede, at mine behov blev mødt. Johanne besidder et nærvær og omsorg kombineret med en meget professionel tilgang, der gjorde, at jeg i dag husker min datters fødsel som en overvældende, men tryg oplevelse.
De varmeste anbefalinger herfra.”

Kh Pernille

Do you want to get in contact with us?

Call or write to us, and we will get back to you as soon as possible, and do everything we can to help.

3 + 8 =