Achieving optimal care and comfort

We have all the sources of help you could need

WE HELP EACHOTHER

PrivateNurse can help you with most things. This is possible, because we have close partnerships with doctors, private hospitals, physical therapists, personal trainers, a dietician, psychologists, midwives, chiropodist, and a hairdresser. All sorts of help you could need, to ensure your optimal comfort and well-being.

Er du kunde hos Dansk Sundhedssikring har PrivateNurse eksklusiv samarbejdsaftale omkring Terminale forløb med dem. Kontakt dem omkring dækning af enkelte sygeplejefaglige ydelser.

Vi plejer og yder sygepleje til patienter der er blevet opereret på Kysthospitalet Skodsborg. Kysthospitalet og Kysthospitalet Care har et eksklusivt samarbejde med PrivateNurse, og vi tilbyder derfor vores klienter, fordelagtige behandlingstilbud, hvis du får behov for, at gøre brug af husets speciallæger.

Står vi i en akut situation, hvor du/vi ikke kan få fat i din egen læge, står Privatlægen klar. På under en time, vil en af Privatlægens dygtige speciallæger kommer hjem til dig. PrivateNurse og Privatlægen vil herefter, med udgangspunkt i dine ønsker og behov, lave en plan som tilgodeser dine sundhedsfaglige udfordringer. Fx smerteplan, indlæggelse, blodprøvetagning etc. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi er til for, at du får, lige præcis den hjælp du har brug for.

Rasmus Villum Olsen er privatpraktiserende psykolog med over 10 års erfaring. Rasmus arbejder primært med Narrativ og Eksistentiel Terapi. Hovedtanken er, at vi alle er formet af de narrativer vi selv og andre skaber om Os. Vores fortællinger kan være både støttende og ødelæggende for det liv, vi ønsker at leve. Eksistentiel terapi handler om det vi alle er i- livet.  Hvad vil det sige at eksistere som menneske? Hvordan lever vi det liv, vi ønsker at leve? Hvordan forsoner vi os med vores egen dødelighed? En retning som centrerer sig om livets store spørgsmål.

Afmægtigheden over livets barske realiteter er også sommetider åbningen til dets største mening. Dog er dette ofte en mening, som vi ikke kan skabe selv, men har brug for vores medmennesker til at give form. At vi kan møde livets eksistentielle rystelser sammen, og finde en måde at tale om det på, så det smertelige kan fortone sig og give plads til at også den sidste del af livet synes værd at leve.

Rasmus har udover sit virke som privatpraktiserende psykolog arbejdet blandt andet hos Kræftens bekæmpelse. PrivateNurse benytter Rasmus psykologiske kompetencer som sparringspartner, undervisning af vores personale samt til samtaler med klienter og pårørende.

– Specialister i senfølger efter kræft

Kræft efterlader spor på både krop og sjæl. For de fleste hænger de to ting sammen, fordi de fysiske skader giver både funktionelle og kosmetiske gener. I Hostrups Have Fysioterapi er de specialiseret i at behandle senfølger efter kræft:

  • Arvæv
  • Stråleskader
  • Lymfødem

Behandlingen er altid individuel med den enkelte patients behov i fokus. Målet er, at patienten får normal bevægelighed og normal kraft – og dermed en væsentligt forbedret livskvalitet. Alle Hostrup Haves fysioterapeuter videreuddanner sig løbende, så de er opdateret med de nyeste og bedst dokumenterede behandlingsmetoder fra ind- og udland.

Casa Klein ligger på en bakketop lidt syd for Vélez-Málaga med udsigt over bjerge og Middelhavet. En dansk sygeplejerske ved navn Joan, købte stedet tilbage i 1987, og ideen var at lave et anderledes seniorhotel, hvor Joan ønskede at gæsterne skulle behandles, som man selv gerne vil behandles. PrivateNurse har flere gange fløjet vores klienter, som ønskede rehabilitering under lune himmelstrøg, til Joans Casa Klein. Med stor succes. PrivateNurse hjælper dig gerne med, at etablerer kontakt, booke og flyve til Spanien. Bringe og hente, så det eneste du selv skal gøre er, at nyde dit ophold hos Casa Klein.

Casa Klein

Joan foran hendes skønne Casa Klein

Do you want to get in contact with us?

Call or write to us, and we will get back to you as soon as possible, and do everything we can to help.

11 + 9 =