Om PrivateNurse

Sygepleje når den er allerbedst

Om PrivateNurse

PrivateNurse er stiftet og ejet af Sygeplejerske Johanne Sand. Det er mit ønske, at du og dine pårørende, i jeres møde med vores sygeplejersker, skal få og opleve sygepleje når den er allerbedst. Derfor er PrivateNurse dit private alternativ og, hvor du kan få den hjælp du har brug for, hvor og når du har brug for den. Du bestemmer. Jeg tror på, at dette kan ske når sygeplejen er funderet i sunde og kærlige værdier. God gammeldags sygepleje.

Vores værdier

PrivateNurse arbejder ud fra tre kerneværdier, og vi bestræber Os på at disse kommer til udtryk i tanke såvel som handling. Det er vores ønske, at du og dine pårørende skal mærke disse værdier i mødet med PrivateNurse.

Omsorg

PrivateNurse yder omsorg, og dette altid med hjerte og forstand

Nærvær

PrivateNurse er til stede og nærværende, i alt hvad vi gør og er. Yournurse gør hvad der skal til for, at du trygt kan være, hvor du er.

Professionel

PrivateNurse er professionel og ansvarlig og sætter faglighed over alt.

PrivateNurse følger op og dokumenterer jvf dansk lovgivning. og deler viden. PrivateNurse er selvfølgelig dansk autoriseret.

JS Private Nurses indretter og tilpasser sig i videst mulig omfang dine behov og  skræddersyr derfor hvert enkelt forløb, for herved på bedst mulig vis at kunne imødekomme dine specifikke behov. Yournurse bestræber sig på, at få alt til at lykkes. Hvor og når du og dine har brug for det. Og altid med hjertet.

Yournurse tror på, at rigtig meget kan klares i eget hjem. Og at egne trygge rammer kan være med til, at man som patient kommer sig hurtigere.

For mange er det et ønske at dø i eget hjem og det er Yournurses erfaring, at et mere værdigt og roligt forløb opnåes, når dette ønske kan efterleves. Når døden er uundgåelig, kan Yournurse hjælpe dig og dine igennem den sidste svære tid, så den bliver så værdig og smertefri som muligt.

Yournurse hjælper lige så gerne sine klienter udenfor hjemmet. Blandt andet ved at ledsage og støtte dig i forbindelse med besøg hos egen læge, hos terapeuter, på hospital mv. Og ved at hjælpe dig med at finde rundt i det offentlige og kommunale system.

Yournurse tilbyder privat sygepleje til alle, der har brug for det. Med de plejebehov du og dine har, alt efter hvor I er i jeres liv. Yournurses autoriserede sygeplejersker kan hjælpe med det meste.

Jeg ser frem til at tale med dig

Johanne Sand

Læs mere

Vil du tale med os?

Ring eller skriv til os, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, og gør alt hvad vi kan for at hjælpe.

10 + 8 =