PrivateNurse

Vi skræddersyr alle forløb, så de passer præcis til dig og dine

 PRISER

Tids intervalKl. 08.00-23.00Kl. 23.00-08.00
Man-fre kl 16550,-/t770,-/t
Fre kl 16 -man kl 08770,-/t870,-/t
Helligdage900,-/t970,-/t

   Betingelser

PrivateNurse indgår individuel skriftlig aftale med hver enkelt patient/familie, der beskriver de forskellige forhold, som er aftalt mellem PrivateNurse og dig som patient og/eller din familie. PrivateNurse vil så gerne hjælpe dig og skræddersyr derfor alle forløb, så de passer præcis til dig og dine. Herunder er de standardpriser for sygeplejerskeydelser, som PrivateNurse arbejder ud fra. Der gælder andre priser for døgnpleje, terminalpleje samt assistance i udlandet. Kontakt os gerne herom. Sundhedsydelser er alle fritaget moms. PrivateNurse betaling regnes per påbegyndt time. Med mindre andet er aftalt, skal evt. aflysning varsles mindst 24 timer før aftalt pleje. Ellers forbeholder PrivateNurse sig  ret til at fakturere det fulde beløb for den aftalte pleje. Ved akut udkørsel/tilkald faktureres dobbelt takst hele døgnet. Ved særlige opgaver aftales evt. andre priser efter forudgående aftale mellem PrivateNurse og klienten.

Ved længerevarende aftaler kan individuelt tilpassede priser tilbydes.

PrivateNurse opfordrer til, at klienten i særlige tilfælde undersøger mulighed for evt. tilskud fra dels Sygeforsikringen danmark, dels forsikrings- og pensionsselskaber, bl.a. relateret til sundhedsforsikringer.  PrivateNurse kan i den forbindelse oplyse, at Sygeforsikringen danmark i tilfælde af terminal pleje yder et beløb på ca. kr. 12.000,-. For at modtage denne ydelse skal der skaffes forskellige erklæringer fra læge/hospital. PrivateNurse vil gerne være behjælpelig med at fremskaffe disse. PrivateNurse anbefaler i alle tilfælde klient og/eller pårørende til selv at tage kontakt til de pågældende organisationer for yderligere information.

Af hensyn til patientsikkerheden bliver alle besøg dokumenteret jvf Styrelsen for Patientsikkerheds bekendtgørelser. Dokumentation er inkluderet i prisen. 

Når rådgivning/ydelserne er foretaget, foreligger der juridisk set en tjenesteydelse, ikke en fysisk vare, der er derfor, iflg loven, ingen fortrydelsesret eller anden hjemmel for at undlade betaling af det aftalte honorar.

Vil du tale med os?

Ring eller skriv til os, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, og gør alt hvad vi kan for at hjælpe.

1 + 10 =